De leukste bijbaan van Enschede en omstreken

Bij StudentKelner zijn we doorlopend opzoek naar mensen die weten van aanpakken. In de regio Enschede zoeken wij mensen die willen werken als:
– runner
– barmedewerker
– barleidingevende
– kelner
– gastheer/gastvrouw
– festivalmedewerker
– evenementmedewerker

Een bijbaan bij StudentKelner in de regio Enschede

Wanneer je bij ons komt werken, kom je terecht in een leuke club van medewerkers en opdrachtgevers. Regelmatig worden er voor de medewerkers gezellige borrels georganiseerd, waardoor jij jouw collega’s beter leert kennen!

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken bij verschillende festivals en evenementen, onder andere Lowlands, Zwarte cross, CSI Geesteren, Freshtival of Boulevard Outdoor. Naast het werk op deze mooie plekken zijn we ook actief bij de wedstrijden van FC Twente! Kortom, er is altijd een gave locatie om te werken. Bekijk hier de volledige lijst van onze opdrachtgevers!

Waarom werken bij StudentKelner?

Het werken bij StudentKelner is erg flexibel. Je kan aangeven wanneer je beschikbaar bent, waardoor de kans groot is dat je die dagen dan ook wordt ingepland. Op die manier kan je zelf bepalen waar en wanneer je werkt.

Door de afwisseling in de opdrachten is geen dag hetzelfde! Hierdoor krijg je de mogelijkheid om overal ervaring op te doen, wat tevens erg goed staat op jouw CV!

Wat erg aantrekkelijk zou kunnen zijn, is dat je voor het werken bij StudentKelner een boven gemiddeld salaris krijgt!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar personen die minimaal 16 jaar oud zijn. Dit is van belang omdat je vooral in de horeca aan het werk zult zijn.

Wij vragen van je dat je representatief en enthousiast bent. Je bent tijdens het werken bij StudentKelner altijd het visitekaartje, dus is het belangrijk om een goede (eerste) indruk achter te laten!

Verder is het belangrijk om de gast(en) een leuke dag te bezorgen met behulp van de inzet die jij toont.

Daarnaast zou het fijn zijn als je passie hebt voor het werken in de horeca. Herken jij jezelf in het bovenstaande verhaal? Aarzel dan niet langer en vul het sollicitatieformulier in!

De leukste bijbaan van Enscheden en omgeving